Just a taste

I dag har jeg en skikkelig godbit til dere! En kort yogatime du kan gjøre hjemme, helt alene hvis du vil. Du trenger ikke bekymre deg for at andre stirrer. Om du faller er det ingen som får vite det. Ingen å sammenligne deg med. Så rull ut matta, eller gjør det rett på gulvet hvis det ikke plager deg. Jeg og Sondre viser en flow med mange øvelser du møter på en yogatime. Det er noen variasjoner hvis du vil gjøre det enklere eller vanskeligere. Når det er sagt anbefaler jeg selvfølgelig å dra på en time hvor du får hjelp av en instruktør. Har du spesielle plager eller utfordringer er det bare å snakke med instruktøren for å finne alternativer som passer for deg og din kropp.

Denne "timen" varer bare i 18 minutter, så den er lett å smette inn etter jobb eller når ungene har lagt seg, eller når som helst ellers du har noen minutter til overs. Hvis du har lyst til å komme på time til meg kjører jeg disse timene i høst:

  • Onsdag 6.30 - HotYin på 3T-Midtby'n
  • Onsdag 17.10 - YogaFlow Litt øvet på 3T-Leangen
  • Onsdag 18.15 - Pilates på 3T-Leangen
  • Torsdag 06.30 - YogaFlow Nybegynner på 3T-Leangen
  • Lørdag 10.50 - Step B60 på 3T-Leangen
  • Lørdag 12.05 - YinYoga på 3T-Leangen

Håper vi sees!

Du kan fint gjenta deler av denne serien hvis du vil ha en litt lengre økt! Lykke til!

Solhilsen fra Kristin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

yogakristin

yogakristin

28, Trondheim

Kristin Skjelbred er yogainstruktør på 3T i Trondheim. Her finner du inspirasjon og tips innen yoga, trening og mental helse!

Kategorier

Arkiv

hits