Be the change

Det er september. Det begynner å bli kaldere og mørkere. Det er hverdag og de faste rutinene er tilbake etter sommeren. Snart begynner man kanskje å planlegge nyåret og hva man vil bli flinkere til, endre på og ser for seg at tiden plutselig skal strekke til på en helt annen måte enn den gjør akkurat nå. Jeg er veldig flink til å utsette ting. Morgendagens Kristin har sikkert mye mer overskudd og lyst til å vaske klær, trene styrke og rydde i boden som har grodd igjen. Akkurat i dag trenger jeg bare å slappe av litt. Så kommer morgendagen og jeg sier det samme til meg selv. Noen ganger trenger man selvfølgelig en pause, mens andre ganger må man faktisk bare ta seg sammen. Gjøre det man har sagt til seg selv gang på gang, i stedet for å utsette det. For det blir ikke nødvendigvis lettere senere.

Be the change that you want to see in the world! - eller i ditt eget liv, din verden. Hvorfor ikke starte i dag? Enten det er noe du har lyst til å lære deg, slutte med eller noen du har lyst til å hjelpe eller glede gjennom en god gjerning. Det kommer til å være like utfordrende for morgendagens deg. Vi vokser jo selvfølgelig som mennesker og formen endrer seg fra dag til dag, så om du ligger med 40 i feber og ikke får i deg noe annet en te med honning og sitron er det kanskje ikke dagen for å lære seg muscle ups. Eller om du er midt i et samlivsbrudd har du kanskje ikke mest lyst til å invitere til selskap med alle de spennende rettene du ble inspirert til å prøve etter 4 stjerners middag. Mesteparten av tiden vil likevel forandring fryde. Er det noe som har hengt over deg lenge; her får du et lite spark bak av meg til å sette i gang. Får du en impuls som gjør deg inspirert; grip sjansen! Trodde aldri jeg skulle skrive det her, men YOLO folkens! Nyt livet :)
Jeg har fryktelig høydeskrekk, men da Sondre overrasket meg med trapeskurs i Austin var valget enkelt. Jeg ville være med på moroa. Jeg ville ikke være redd. Jeg ville hoppe i det. Og vet du hva? Etter at jeg hadde klatret opp stigen som føltes som den var 100 meter lang et par ganger, turte jeg til og med å klatre opp uten sikring. Det var en selvtillitsboost uten like for meg.
video:video1473233960

Solhilsen fra Kristin


 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

yogakristin

yogakristin

28, Trondheim

Kristin Skjelbred er yogainstruktør på 3T i Trondheim. Her finner du inspirasjon og tips innen yoga, trening og mental helse!

Kategorier

Arkiv

hits