Nytt år nye muligheter

Nå er 2016 snart over og et nytt kapittel starter. Det er rart hvordan dette skillet i kalenderen betyr så mye for oss. Mange legger store planer og nye nyttårsforsetter, som fort går i vasken. Så er livet tilbake til det normale igjen. Det merker vi som jobber på treningssenter veldig godt! Masse liv og nye fjes i januar, så blir det gradvis som før igjen. Personlig har jeg ikke så mye til over for nyttårsforsetter. De er liksom dømt til å feile. I tillegg er det fullt mulig å prøve nye ting eller å endre livsstilen når som helst resten av året. Så mitt forslag i år er: Prøv noe nytt en gang i måneden. Det er sjelden nok til at det ikke går utover hverdagsrytmen du har lagt til deg. Å prøve noe nytt handler om å bevege seg ut av komfortsonen. La det være en bonus om du oppdager noe du kunne tenke deg å fortsette med. Nå trenger det ikke være snakk om store ting som å hoppe i fallskjerm eller spise haggis. Hva med å prøve en ny aktivitet som buldring for eksempel?


Eller gjør noe hyggelig for noen du ikke kjenner, eller noen du kjenner for den saks skyld. Poenget er å gjøre noe nytt, og om det ikke går akkurat som du hadde sett for deg har det ingen ting å si. Nyttårsforsetter handler vanligvis om noe man vil forandre med seg selv. Personlig tror jeg det er viktigere å like seg selv enn å prøve å være annerledes. Så hvis du har en lang liste med nyttårsforsetter; bytt de heller ut med 12 nye ting du har lyst til å prøve. Det kan godt være basert på listen din eller mål du ønsker å oppnå. Om du ønsker å komme i bedre form kan du velge 12 ulike aktiviteter og prøve én hver måned. Er du heldig finner du noe du liker, så har du funnet deg en ny hobby! 

Ønsker dere alle et fantastisk godt nytt år!

Solhilsen fra Kristin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

yogakristin

yogakristin

29, Trondheim

Kristin Skjelbred er yogainstruktør på 3T i Trondheim. Her finner du inspirasjon og tips innen yoga, trening og mental helse!

Kategorier

Arkiv

hits