Historien om oss

Det startet på marinen ved Nidelvens bredder en sommermorgen i 2015. Ei jente med lidenskap for yoga og en treningsivrig gutt totalt blottet for bevegelighet, mobilitet og kroppslig koordinasjon. Forholdene tatt i betraktning var det noe vanskelig å forutse hvordan dette eventyret skulle utvikle seg videre.

Tilbake til marinen igjen. Kristin hadde invitert (les: utfordret) Sondre til å gjennomføre den typisk småkleine første daten deres i en utendørs yogatime. Sondre, nervøs som om det skulle være første skoledag, hadde møtt opp en god halvtime tidligere enn avtalt. Han ble sittende å se på disse yogaglade morgenfuglene mens de fant seg til rette på matten. Sondre vekslet nervøse blikk mellom telefonen og yogafolket, mens han ba til høyere makter om at denne kristindama snart måtte komme. Så, to minutter før timen skulle starte, fikk han øyet på en lettere andpusten yogajente i lett trav bortover grusveien langs nidelven. E N D E L I G.

De utvekslet en kort klem, litt anspent latter og fant seg til rette bakerst i gruppen. Det ble 60 minutter med nervøse blikk og fnising. Sondre fikk vist frem alt han ikke kunne om yoga mens han beundret bevegelsene hos denne yogadaten. Det ble flere hyggelige møter. De lærte hverandre å kjenne. De utvekslet tanker, verdier, kjærlighet, morsomme stunder og etterhvert hverdager. De prøvde seg sammen på acroyoga, turn og mange lignende aktiviteter, dog begrenset av Sondres akutte hamstringstølhet.

Og plutselig en dag satt de der, med stua full av yogaklær, en nydesignet logo og med hodet fullt av uttrykk som API-løsninger, HTML og incoterms.

Om noen få dager lanserer vi vår egen nettbutikk for salg av yogaklær og utstyr. I ALLE DAGER?! Hva ledet oss hit?

Yoga ble en livsstil for oss. Ikke bare et ukentlig innslag av trening og mindfulness, men en aktiv del av vår hverdag. For oss er yoga medmenneskelighet, ikke bare ovenfor andre, men også mot seg selv. Det er aksept, forståelse og nestekjærlighet for alle, inkludert naturen og miljøet. Men yoga er også lek, nysgjerrighet og gode vibber. 

Det er nettopp disse verdiene vi nå ønsker å videreformidle og spre gjennom vårt utvalg av yogaklær og utsyr. Noen av våre leverandører er små famileforetak. Andre har et voldsomt engasjement for miljø, både i produksjon og valg av materialer. Felles for alle er kunnskapen om og kjærligheten til yoga. Dette er mennesker med ekte engasjement, som produserer yogaklær og utstyr av svært høy kvalitet og med et innslag av personlighet.

Innen kort tid vil vi lansere vår nettbutikk! Vi håper du har lyst til å ta en titt. Kanskje finner du noe unikt som matcher ditt personlige uttrykk. Følg oss gjerne på Instagram og Facebook fram til vi åpner! Namaste y'all!

Kristin&Sondre<3

Én kommentar

Victoria Larsen

14.02.2017 kl.19:53

Jeg håper du får en fin Valentine's dag! :-)

Skriv en ny kommentar

yogakristin

yogakristin

29, Trondheim

Kristin Skjelbred er yogainstruktør på 3T i Trondheim. Her finner du inspirasjon og tips innen yoga, trening og mental helse!

Kategorier

Arkiv

hits